* UPC ESCOLA T├ĘCNICA SUPERIOR D'ENGINYERIA DE CAMINS, CANALS I PORTS (CAFETERIA RESTAURANT)

C. Jordi Girona, 1-3, ed. C2
T:
Horari:

Cafeteria - Bar - Restaurant del campus universitari de la UPC. Cuina familiar on elaborem plats amb productes frescos i de temporada, cuinats al dia en els nostres propis fogons. Mirem amb deteniment la diversitat de clients que tenim, des d'una persona amb un treball més sedentari, en aquest cas oferim àpats més lleugers, a una persona jove, enèrgica i dinàmica, oferint-li un àpat més calòric.
En els nostres plats fem servir com a base la cuina espanyola, amb totes les seves varietats regionals, apostant per aquesta segons l'estació de l'any en que ens trobem.
Una de les prioritats dins de la nostra cuina és donar als nostres plats un aire natural sense guarnir ni barrejar massa els seus sabors primaris.
L'oli d'oliva, les hortalisses, les verdures, l'arròs, la pasta, els llegums, la
carn, l'ou i el peix són alguns dels productes base de les nostres cassoles, donant molta prioritat al nostre producte nacional a l'hora de fer la seva elaboració.