* UPC UNITY (SODEXO)

C. Jordi Girona 1-3, edifici B4
T: 932 056 848
Web: www.solucionesdeserviciosodexo.es/es/universidades
Horari:

Aquests dos locals estan situats en el recinte del Campus Nord de la UPC, a la plaça Teleco's, centre operatiu de la Universitat.
Unity, és un concepte de restauració de Sodexo, enfocat al públic estudiantil.
En la planta baixa de l'edifici està situada la cafeteria Unity. Al matí,
oferim una àmplia oferta de desdejunis: dolç, salat, fred i calent. És un
concepte d'autoservei, amb una àmplia gamma d'entrepans, freds i calents, fruita tallada, làctics, i tot un assortiment de productes frescos i sans de take away
Al mig dia de 13h a 15h30, obrim la línia de menjar, on es poden triar plats solts, o adquirir menús complets (primer plat, segon plat, postres, pa i
beguda), o combinats de plats únics i packs de pasta o pizza. L'oferta
gastronòmica es reparteix en diversos Corners: Salat Corner (buffet d'amanides, on a més l'usuari troba un racó de salses i amaniments variats, així com oli d'oliva verge), Soup Corner (cada dia, una opció de sopa o crema freda i/o calenta), Mediterranean Corner (2 primers i dos segons amb connotació tradicional i mediterrània), Italian Cuisine (1 pizza del dia, 2 tipus de pastes: 1 curta i 1 llarga amb 2 tipus de salses a combinar al moment). International Fusion (1 opció de segon plat internacional), Grill Flavour Cooking Show (cada dia un peix i una carn a la planxa).
Diàriament existeix una opció elaborada baixa en calories + 1 verdura al vapor i opcions de carn i peix a la planxa fetes al moment.
En el Restaurant, oferim un menú diari amb 4 primers i 4 segons per triar.