Aquí trobareu un recull de receptes facilitades per els establiments Amed de diferents plats mediterranis.
Piràmide de l'alimentació saludable
Font: Generalitat de Catalunya, Departament de Salut, www.gencat.cat/salut
Per saber més sobre la Piràmide de
l’Alimentació Saludable cliqueu aquí.
Amanides (cliqueu aquí)
Verdures i hortalisses (cliqueu aquí)
Patates, pastes i arrossos (cliqueu aquí)
Llegums (cliqueu aquí)
Carns i ous (cliqueu aquí)
Peixos (cliqueu aquí)
Postres (cliqueu aquí)
AMANIDES
AMANIDA DE BACALLÀ AMB ROMESCO, CEBA TENDRA I OLIVES D'ARAGÓ
DGUST, LES FRANQUESES DEL VALLÈS
AMANIDA DE POMA I FRUITS SECS
EL CISNE, GRANOLLERS
AMANIDA DE POMA, NOUS I FORMATGE D'OVELLA
DGUST, LES FRANQUESES DEL VALLÈS
AMANIDA DE TOMÀQUET I PARMESÀ
EL RACÓ DE L’HOTEL RONDA DE FIGUERES, FIGUERES
AMANIDA D’ARENGADA, MATÓ I RAÏM
SEMPRONIANA, BARCELONA
AMANIDA MIRALLET
EL MIRALLET, GRANOLLERS
AMANIDA TÈBIA DE CIGRONET DE L’ALTA ANOIA AMB PANSES, PINYONS I VINAGRETA DE NOUS
EL CAFÉ DE L’ATENEU, IGUALADA
VERDURES I HORTALISSES
COUS COUS VEGETAL
CULLERES, BARCELONA
CREMA DE CARBASSA
NOU CELLER, BARCELONA
GASPATXO
MÓN IBÈRIC, SABADELL
LASANYA DE VERDURES ESCALIVADES I PROVOLONE
EL MIRALLET, GRANOLLERS
PEBROT FARCIT DE CARN I VERDURES
CASA TROILO, GRANOLLERS
PEBROTS FARCITS DE CARN I ARRÒS
EL RACÓ D'ESPIELLS, SANT SADURNÍ D'ANOIA
SALTAT DE VERDURES AMB GAMBES I UN CORDONET D'OLI SUAU DE PEBROT (Recepta presentada en el Taller Tasta la Mediterrània. Show-Cooking)
RESTAURANT LA GAMBA, GRANOLLERS
SALTAT DE VERDURES DEL TEMPS, BOTIFARRA D’ESCALIVADA I SALSA D’OLIVES NEGRES I ANXOVES
RESTAURANT LLUÇANES
TALLARINES D’ESPÀRRECS VERDS I NOUS AMB VINAGRETA DE MADUIXOTS
EL PARRAL, VILADECANS
TIMBAL DE VERDURES AMB COR DE BRIE
9 DE LA BORRIANA. SABADELL
TREMPÓ MALLORQUÍ
IL PICAROLO, SANT SADURNÍ D'ANOIA
PATATES, PASTES I ARROSSOS
ARRÒS AMB CROSTA
CASA JÚLIA, BARCELONA
LASANYA DE SEITÓ I FORMATGE FRESC AMB OLIVADA
EL CELLERET, GRANOLLERS
PATATES EMMASCARADES AMB BOTIFARRA NEGRE I FREDOLICS
EL MIRALL DE L’ARCADIA
RAVIOLI CRUIXENT DE ROSSINYOLS I CIBOULETTE AMB REDUCCIÓ DE TARONJA I SUCRE MASCABADO
TORRE SIMON. TONA
RISOTTO DE TOMÀQUETS SECS I PESTO AL MASCARPONE
BESTIARI. BARCELONA
SALTAT DE PASTA FRESCA AMB GAMBETA PELADA I SALSA DE SÀLVIA. (Recepta presentada en el Taller Tasta la Mediterrània. Show-Cooking).
RESTAURANT DGUST. LES FRANQUESES DEL VALLÈS
WOK DE GALL D’INDI AMB TEMPURA DE VERDURES, TALLARINES I SALSA AGREDOLÇA
E@T22. BARCELONA
LLEGUMS
AMANIDA DE LLENTIES
CA L'ÀNGEL, SABADELL
CARNS I OUS
CONILLA ROSTIDA
CASA FONDA EUROPA, GRANOLLERS
TAGÍN DE VEDELLA AMB PRUNES
ANÒNIMS. GRANOLLERS
TRUITA DE POMA I GORGONZOLA
EL MIRALLET. GRANOLLERS
PEIXOS
GAMBES AMB MONGETES DEL GANXET
EL MIRALLET, GRANOLLERS
LLOM DE TONYINA AMB CEBA CONFITADA
RESTAURANT LAYÓN. GRANOLLERS
ORADA FARCIDA DE GAMBETA AMB LA SEVA SALSA
RESTAURANT GRAN OLLA. GRANOLLERS
SALTAT DE CARXOFES AMB CALAMARCETS
CAN ANDREU. BARCELONA
SARDINES A LA LLAUNA AMB MONGETES DEL GANXET
EL TRABUC. GRANOLLERS
SUPREMA DE LLOBARRO AMB COMPOTA DE POMA I VERDURES AL DENTE(Recepta presentada en el Taller Tasta la Mediterrània. Show-Cooking)
RESTAURANT DGUST. LES FRANQUESES DEL VALLÈS
SUPREMES DE LLUÇ MEDITERRANI AMB OLI D'OLIVA I POMA DE LLEIDA SOBRE UN LLIT DE SAMFAINA
RESTAURANT DGUST. LES FRANQUESES DEL VALLÈS
TURNEDÓ DE BONÍTOL AMB PATATES A LA SAL I LLENTIES D'ESTIU AMB SUC D'OLIVES
RESTAURANT PALOU. GRANOLLERS
POSTRES
BROQUETES DE MATÓ, MADUIXES I ALFÀBREGA
LAYÓN, GRANOLLERS
COPA DE MANDARINA, MAGRANA I IOGURT
EL RACÓ DE LA MAITE, GRANOLLERS
PANELLETS DE PINYONS
TASTA´M I BON PROFIT. LA GARRIGA