Nom de l’establiment
 
Nom i cognoms de la persona responsable
 
Adreça de l’establiment
 
Codi postal
 
Població
 
Telèfon fix
 
Mòbil
 
Fax
 
Correu electrònic
 
Pàgina web
 
Capacitat de l’establiment (nombre de comensals per torn)
 
Horari d’obertura al públic
 
Breu descripció del tipus d’establiment i cuina oferta (un cop acreditats, aquesta informació sobre el vostre establiment es penjarà al web Amed).
 
Quina és la vostra disponibilitat per assistir a una sessió informativa? (assenyaleu l’opció preferida)
 
15 a 17 hores 17 a 19 hores
 
Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal,aquesta informació serà d’ús confidencial i exclusiu del projecte Amed.
QÜESTIONARI AMED
 
Cliqueu l’opció que correspongui:
Per amanir, utilitzeu i oferiu oli d’oliva?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 

Per cuinar, en les preparacions culinàries de l’establiment utilitzeu oli d’oliva o de gira-sol amb alt contingut d’àcid oleic (mínim del 70% d’àcid oleic)?

 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 

Per fregir (en les fregidores), utilitzeu oli d’oliva o de gira-sol amb alt contingut d’àcid oleic (mínimo del 70%)?

 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Oferiu alguns productes integrals (pa, pasta, arròs o d’ altres)?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Garantiu que, en l’oferta de postres làctiques, hi figuri l’opció de baix contingut de greix (semidesnatat o desnatat)?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Oferiu la possibilitat de dosificació per copes o unitats individuals amb relació al possible consum de begudes alcohòliques (vi, cava o cervesa)?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Oferiu algunes preparacions culinàries que no requereixin l’addició de gran quantitat de greix?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Prioritzeu la utilització d’aliments frescos, de temporada i/o de producció local?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Incloeu en la vostra oferta propostes de la gastronomia tradicional i local?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Soleu prioritzar guarnicions de segons plats a base de verdures i hortalisses?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Oferiu plats combinats mediterranis (p.e. paella, tallarines amb pollastre,favetes amb popets...) que es puguin plantejar com a plat únic (lleuger i no gaire abundant, especialment indicat per a dies feiners)?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Oferiu la possibilitat de servir “mitges racions”, opció especialment indicada per a dies feiners?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Oferiu la possibilitat de preparacions culinàries a les quals no s’hagi afegit sal: “opcions sense sal”?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
MENÚ SETMANAL
Adjunteu el menú de les tres darreres setmanes
Atenció, important 1er plats, 2ns plats i postres
 
CARTA TEMPORADA
Adjunteu la carta de la última temporada
Atenció, important 1er plats, 2ns plats i postres
 

RECEPTA MEDITERRÀNIA

 
La recepta hauria de prioritzar:
1.Alt contingut de verdures, hortalisses i/o llegums;
2.L'oli d'oliva com a greix d'addició principal;
3.Si la recepta porta guarnició que sigui a base de verdures, hortalisses i/o llegums;
4.A ser possible contenir algun producte integral, com pa, pasta o arròs;
5.Tècniques de cocció que no requereixin l'addició de gran quantitat de greix: vapor, forn, graella, saltat, planxa...
6.Incloure aliments frescos, de temporada i/o de producció local;
7.Incloure, si es tracta d’un segon plat, peix i/o marisc, o carns magres;
8.En cas de que es tracti de postres assegurar la presència de fruita fresca i/o seca, i en cas de la utilització de làctics prioritzar els de baix contingut en greix (semidesnatats o desnatats).

La recepta no hauria de prioritzar:
1. Elevada quantitat de greixos en l'elaboració del plat; com ara cremes, llard, margarines, mantegues o una gran quantitat d'oli;
2. Carns grasses, embotits en grans proporcions; o com a ingredient principal;
3. Postres amb un elevat contingut de sucres i/o greixos;
4. Preparacions culinàries que requereixin un elevat contingut en greix com ara fregits, arrebossats, etc.;
5. En l'elaboració de salses, utilitzar majoritàriament grasses que no sigui l'oli d'oliva.
 
RECEPTA
 
Nom de la Recepta
 
Nom del Restaurant
 
Població
 
Classifiqui la recepta en algun dels següents grups
Verdures i hortalisses Patates, pastes i arrossos
Carns i ous Peixos Postres
 
Nombre de persones
2 3 4 5
 
Estació
Estiu Tardor Hivern
 
INGREDIENTS
Quantitat / Nom de l'ingredient
 
ELABORACIÓ
(Esmentar, sempre que precisi, el temps de cocció, la temperatura i tècnica de cocció).
 
INGREDIENTS PER A LA SALSA O CONDIMENTS
Quantitat / Nom de l'ingredient
 
ELABORACIÓ DE LA SALSA O CONDIMENTS
(Esmentar, sempre que precisi, el temps de cocció, la temperatura i tècnica de cocció).
 
 
 
 
Confirmeu que  heu enviat la sol·licitud mitjançant un correu a amed@amed.cat, moltes gràcies