Nom de l’establiment (*)
 
Nom i cognoms de la persona responsable (*)
 
Adreça de l’establiment
 
Codi postal
 
Població
 
Telèfon fix
 
Mòbil
 
NIF de l’empresa gestora del servei
 
Correu electrònic (*)
 
Pàgina web
 
Capacitat de l’establiment (nombre de comensals per torn)
 
Horari d’obertura al públic
 
Breu descripció del tipus d’establiment i cuina oferta (un cop acreditats, aquesta informació sobre el vostre establiment es penjarà al web Amed).
 
El vostre establiment té presència a les xarxes socials? (indiqueu l'adre�a web de la vostra pàgina a Facebook, Twitter o Instagram).
 
Facebook
 
Twitter
 
Instagram
 
Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal,aquesta informació serà d’ús confidencial i exclusiu del projecte Amed.
QÜESTIONARI AMED
 
Cliqueu l’opció que correspongui:
Per amanir, utilitzeu i oferiu oli d’oliva?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 

Per cuinar, en les preparacions culinàries de l’establiment utilitzeu oli d’oliva o de gira-sol amb alt contingut d’àcid oleic (mínim del 70% d’àcid oleic)?

 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 

Per fregir (en les fregidores), utilitzeu oli d’oliva o de gira-sol amb alt contingut d’àcid oleic (mínimo del 70%)?

 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Oferiu alguns productes integrals (pa, pasta, arròs o d’altres)?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Oferiu aigua potable no envasada de forma sistemàtica i gratuïta?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Garantiu que, en l’oferta de postres làctiques, hi figura l’opció sense sucres afegits?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Oferiu la possibilitat de dosificació per copes o unitats individuals amb relació al possible consum de begudes alcohòliques (vi, cava o cervesa)?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Oferiu algunes preparacions culinàries que no requereixin l’addició de gran quantitat de greix?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Prioritzeu la utilització d’aliments frescos, de temporada i/o de producció local?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Incloeu en la vostra oferta propostes de la gastronomia tradicional i local?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Soleu prioritzar guarnicions de segons plats a base de verdures i hortalisses?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Oferiu plats combinats mediterranis (p.e. paella, tallarines amb pollastre,favetes amb popets...) que es puguin plantejar com a plat únic (lleuger i no gaire abundant, especialment indicat per a dies feiners)?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Oferiu la possibilitat de servir “mitges racions”, opció especialment indicada per a dies feiners?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
Oferiu la possibilitat de preparacions culinàries a les quals no s’hagi afegit sal: “opcions sense sal”?
 
Sí, sovint Sí, a vegades Mai
 
MENÚ SETMANAL
Adjunteu el menú de les tres darreres setmanes
Atenció, important 1er plats, 2ns plats i postres
 
CARTA TEMPORADA
Adjunteu la carta de la última temporada
Atenció, important 1er plats, 2ns plats i postres
 

RECEPTA MEDITERRÀNIA

 
La recepta hauria de prioritzar:
1.Alt contingut de verdures, hortalisses i/o llegums;
2.L'oli d'oliva com a greix d'addició principal;
3.Si la recepta porta guarnició que sigui a base de verdures, hortalisses i/o llegums;
4.A ser possible contenir algun producte integral, com pa, pasta o arròs;
5.Tècniques de cocció que no requereixin l'addició de gran quantitat de greix: vapor, forn, graella, saltat, planxa...
6.Incloure aliments frescos, de temporada i/o de producció local;
7.Incloure, si es tracta d’un segon plat, peix i/o marisc, o carns magres;
8.En cas de que es tracti de postres assegurar la presència de fruita fresca i/o seca, i en cas de la utilització de làctics prioritzar els de baix contingut en greix (semidesnatats o desnatats).

La recepta no hauria de prioritzar:
1. Elevada quantitat de greixos en l'elaboració del plat; com ara cremes, llard, margarines, mantegues o una gran quantitat d'oli;
2. Carns grasses, embotits en grans proporcions; o com a ingredient principal;
3. Postres amb un elevat contingut de sucres i/o greixos;
4. Preparacions culinàries que requereixin un elevat contingut en greix com ara fregits, arrebossats, etc.;
5. En l'elaboració de salses, utilitzar majoritàriament grasses que no sigui l'oli d'oliva.
 
RECEPTA
 
Nom de la Recepta
 
Nom del Restaurant
 
Població
 
Classifiqui la recepta en algun dels següents grups
Verdures i hortalisses Patates, pastes i arrossos
Carns i ous Peixos Postres
 
Nombre de persones
2 3 4 5
 
Estació
Estiu Tardor Hivern
 
INGREDIENTS
Quantitat / Nom de l'ingredient
 
ELABORACIÓ
(Esmentar, sempre que precisi, el temps de cocció, la temperatura i tècnica de cocció).
 
INGREDIENTS PER A LA SALSA O CONDIMENTS
Quantitat / Nom de l'ingredient
 
ELABORACIÓ DE LA SALSA O CONDIMENTS
(Esmentar, sempre que precisi, el temps de cocció, la temperatura i tècnica de cocció).
 
 
 
 
Confirmeu que  heu enviat la sol·licitud mitjançant un correu a amed@amed.cat, moltes gràcies